Thailand nästa vecka!

Dryg tjej som aldrig skriver här. Blir ju aldrig så när jag inte sitter vid en dator och det gör jag typ aldrig. Har bara mobilen nuförtiden och har en gammal slö lappis som inte är så asfet att starta upp bara för att surfa lite.. när mobilen går 839 ggr snabbare, you get what i mean. 
 
Det har faktiskt hänt en del skoj senast jag skrev här. Har bestämt mig för att åka till Thailand och åker den 23 januari. Ska åka dit med Josse och Eve som är mina polare sen Australien. Vi ska åka till Phuket och efter det åker vi till Koh Samui, Koh Phangan och Koh Samui, turistiga öar men sjukt mysiga har jag förstått. Har vi tur så hinner vi med fullmoonpartyt i Koh Phangan och hur ball hade inte de varit :D Sen har vi lite lösa planer på hur vi ska göra sen. Som planerna ser ut just nu så ska vi till Koh lipe som ligger i Thailand och senare åka till Malaysia, Kambodja, Vietnam och vidare till filippinerna. Jag vill sjukt gärna till Indien så ska försöka planera in det på något bra sätt. 
 
Har FAKTISKT bestämt mig att ta min backpacker eftersom vi ska backpacka. Ni vet hur jag svor över den förbannade väskfan som dödade min rygg i Australien. Har dock återhämtat mig från det nu och kan se mig själv komma i land med en båt till en strand där det inte finns någon ordentlig väg.. lide jag bär hela suitcasen då. Hahaha. Nä. Backpacker it is. Sen får vi se hur länge jag är borta, det är också oklart. Har iallafall alla grejerna liggandes här fint vikt och all medicin inhandlat. Tagit mecidin för kolera och tyfoidfeber eller vad det heter. Twinrix har jag sedan innan så det ska nog vara lugnt. 
 
Nästa vecka bär det av iallafall och Eve kommer hem till mig dagen innan vi åker! Hon ska träffa min familj och det ska bli skit kul! Tänk att en av mina bästa vänner som jag känner utan och innan och som känner mig utan och innan inte träffat min familj än! Mamma och pappa har planerat att göra potatis och purjolöksoppa med egenbakat grekiskt lantbröd sen blir det nog någon trevlig efterätt!
 
Lite update från mig och de va rätt så på tiden kan jag känna.. haha
 
Godnatt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0