Oi!

Hejsan.

Ligger just nu i sängen och saknar Australien. Saknar Geelong där jag bodde och så saknar jag vårt söta vita hus 100 meter från vattnet. Saknar woolies och coles. Haha saknar Typo och cotton on! För er som inte varit i Australien så förstår jag att ni inte riktigt kan relatera till vad jag pratar om :) finns bara en sak att göra då. ÅK DIT!!

Imorgon börjar jag på H&M på riktigt och det ska bli megakul. Jag är peppad och redo. Har blivit sån jävla tant på sistone och börjat gå och lägga mig vid 21-23 numera. Hahaha tanten deluxe känner jag här men det är rätt skönt. Inte lätt att va mamma till en valp som ska ha passning varje minut! Jag är inte redo för barn det är en sak som är säker.

Förresten så gör Mollan och Roxy väldigt bra framsteg just nu. Mollan är som en stora syrra som snäser till när Roxy är jobbig. Roxy gör allt som Mollie gör och det är så kul att se. Står Mollan och sniffar på något så går Roxy och gör det med. Denna bilden tog jag idag på de små liven. Lite kärlek kan jag ändå känna! :)


Kommentarer
Postat av: halvan ev.

babe, jag saknar aussi med. förhoppnignsvis kommer vi tillbaka dit samtidigt.
saknar DIG!

2012-09-15 @ 00:12:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0