Nov. 11, 2012

Haj.

Det har gått två månader sen jag skrev här nu och jag är kass på att skriva det vet jag. Några dagar efter jag skrivit senaste inlägget la dom in mig i systemet i HMs fastpool och jag tog ett pass direkt på en butik som jag tycker är den absolut butiken av alla som finns i hela Skåne!! Burlöv!!! Var på personalfest med detta underbara gäng igår och hade jättetrevligt!

Har jobbat på nästan alla butiker och trivs bra att jobba för H&M. Har jobbat en gång på vår nyöppnade butik på Emporia. Ljus och fin är den. :) Emporia för övrigt är helt okej. Tycker det är lite off för min smak. Tar ett tag att ta sig dit men man ska väl inte klaga.. :)

Längtar tillbaka till Australien en hel del alltså. Särskilt i detta vädret. Åh avskyr det verkligen. Måste försöka leva lite och acceptera att nu är nu. Men jag är en kontrollmänniska som måste ha planer för framtiden annars blir jag knäpp! Kan liksom inte leva för dagen som man kan i Australien.

Ska nanna nu. Ska försöka bli bättre på att skriva här. Ser på statistiken att folk faktiskt troget hänger kvar vid min blogg. Känns därför som en plikt att skriva lite... Ska försöka bli snällare.

....apropå snäll. JULKALENDERN! Har ni hört att det ska bli mysteriet på greveholm 2? Hur fett ska det inte bli!? Kommer bänka mig även om det är typ 6.30! Lilla söta sprak!!! Hoppas att han är med!

Godnatt på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0