Liten update

Nu har jag bestämt mig som fan över att skriva klart ett inlägg för en gångs skull. Har inte skrivit på en vecka och det var väl..valborg förra helgen. Sjukt fin helg. Synd som fan bara att det regnade på söndagen..typ första gången på en månad eller något :P vi var på götets sån där 1-majgalaj. När jag och Tess gick hemifrån mig så sken solen och det var relativt varmt så jag klädde mig endast i byxdress och en jacka. När jag gick hem sen så var det spöregn och svinkallt. Men jaja, trevlig helg överlag får jag säga.

Känns som om jag inte riktigt har koll på dagarna just nu. Inväntar tentaresultat och resultat på arbetet vi gjort om observationer, enkäter och intervjuer. Hoppas av hela mitt hjärta att man får godkänt på skiten så man kan släppa det och fokusera på jobbjobbjobb i sommar. Kan inte fatta att vi har en månad kvar i skolan. Tror typ ingen fattar det, känns inte så iallafalll..för folk är helt lugna med allting. Jag stirrar inuti. Antagligen för att jag flyttar till andra sidan jordklotet om sisådär tre månader.

Har just nu ett par så magiskt tråkiga föreläsningar som självklart är obligatoriska också.. Vi ska skriva ett arbete nu på 5 sidor. Inga åsikter från oss utan ren fakta, kul. Jag har valt att skriva om våld mot djur eftersom jag tycker det är så hemskt :( tråkinfo jag vet.

Helg nu iallafall. Igår va vi på Kålles som levererade som vanligt. Imorgon ska jag jobba och efter det blir det ÖGs sen blir det jobb på söndag. Lagom bra helg. Jag dejtar gärna dig på söndag Fraenka!

Har inte sovit många timmar inatt så tänkte kanske om man eventuellt skulle överväga att gå och lägga sig.

Hm.. ja. hej 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0