What if you

Ja, idag är det som alla andra söndagar längta-till-australien-dag. Riktigt mysväder också.. regn och åska och grejer var det innan. Har haft en gedigen helg.. med galaj i torsdags, mys i fredags och galaj igår. Här är en övertrevlig smörgåstårtebakelse som Laslo köpt med sig hem, tackar vi för! Australiensiskt vin i bakgrunden om ni inte redan noterat det ;)


Och så var vi på parentesen igår.. var där vid 22 redan och det var sjukt mysig stämning! Träffade en hel del från stp, kulkul! haha och gamla kompisar man inte träffat på ett bra tag. Jätteroligt. Supermysig stämning i korridorerna också :)

Ser ju ut som en konsert! :)

Har ett sista arbete att lämna in denna veckan och sen är min kurs slut. Vi fick välja ett ämne vi skulle skriva om och har haft flera föreläsningar om olika ämnen. När vår föreläsare tog upp ekonomisk brottslighet så tyckte jag det verkade intressant.. Han sa också att de som valde ämnet skulle få lite att bita i och.. ja, jo kan ju inte merän att hålla med. Ska lämna in min tenta för omrättning så jag kan få ett enda skitpoäng till. Får jag det så får jag VG i kursen och det skuile ju inte suttit helt åt helvete kan jag ju känna..

När vi lämnat in arbetet på onsdag så hade jag och Ia och Lullen tänkt fira med lite Italiiiia och utgång på onsdag. :) Trevligt trevligt trevligt. Sen kommer Jossi hem på fredag och då är det galaj!!!! o på lördag är det galaj för då ska vi fira att Tessans tenta är skriven, tjoflöööjt!

nä om man skulle ta o sova..blir alltid sent..


Joshua Radin - What if you

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0