Update

Skärpning nu big time.

Måste verkligen sätta igång med denna jävla mördaruppsatsen jag ska skriva. Ska vara inlämand nästa vecka och jag har inte..börjat. Känner paniken nu och fan vad jag får skylla mig själv.

I fredags firade vi Ia på Myntha. Ia, jag, Sara och Lullen. Det var supertrevligt och jättegod mat..
 
Sen stack vi hem till Ia och spelade på jukeboxen, den är helt amazing alltså.. man kunde tillomed cua! :D Sen skulle vi över till T-bar och tjejerna gick in men jag gick hem för jag hade störd huvudvärk som vanligt. Tror det hade att göra med tentan och uppsatsen..har sjukt svårt att släppa plugg. Mår riktigt dåligt när jag inte skärper mig.. jaja orka ångest, varför ha det egentligen? The fact är att jag klarade tentjäveln och det var den sista tentan också för den delen så. Nu ska bara uppsatsen bli klar sen är det fokus big time på jobb i sommar. Har kollat biljetter till Thailand nu och vi kommer göra ett stopp i kiev, det blir så sjukt mycket billigare då och vi har ingen tidsram heller för den delen så det blir skitbra.


I lördags när jag skulle cykla hem från ögs på kvällen så snackade jag i mobil och cyklade samtidigt. Det är ingen bra kombination alls. Även om man levt i 23 år så inser man aldrig att man inte ska cykla och prata i telefon samtidigt. Särskilt inte efter man druckit lite gott heller. Jag cyklar iallafall och svänger alldeles för snävt och gör en klassiker, cyklar på trottoarkanten och tappar allt jävla möjlig balans och i fallet så lyckas jag bara tänka på att inte bryta samtalet så jag kastar mig och faller pladask i marken. Så där ligger jag med telefonen i örat men med en trasig kavaj, trasiga byxor, trasiga skor och ett fett trasigt cykelstyre. Inte en skråma på min Iphone dock. Hahaha :( det var mina favoritbyxor.. haha :( skitsamma, jag skrattade åt det iallafall och det kan va snyggt när de är lite.. hål. Hahaha!

Så igår när jag skulle käka frukost med Tessan och kolla på familyguy så ringer dom från jobbet..då har jag missat att jag började 12 istället för 14. Så blev till att bika satanitti.. så där missade man några kronor plus att jag tappar cykelnyckeln och går och letar efter den ett jävligt bra tag tills jag hittar den i personalrummet. Bra.

Måste ta mig till bibblan nu för att försöka beställa hem någon bok till om ekonomisk brottslighet (kul) så att man kan få ihop till tusen sidor litteratur. Bra också att jag valde det svåraste ämnet också att skriva om men skit samma.

Tackar Pricken och Mangur så gedignast igår för en supermysig grillkväll. <3 ni levererar alltid hihi :)

heeeej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0