ett skott i huvudet

Heej!

Ja, då var man här då. Trevlig helg. Väldigt oklar fredag dock. För första gången på ett väldigt bra tag kan jag erkänna att det blev way to much. Inget kul. Var på förgalajj på oklar destination med Jossi, Jojo, Kajjan och Lullen. Sen gick vi till en oklar gårdsfest med förövrigt stört mycket folk. Sen får kvällen prata för sig själv. Jobb dagen efter det, popcorn i sängen i lördags och jobb därefter. Sen jobb igår.

Har faktiskt hunnit med att lämna in arbetet om ekonomisk brottslighet denna veckan samt jobba 20 timmar så lite har man åstakommit ;) Var mors dag igår och vi käkade supergod smörgåstårta och jordgubbstårta till efterätt hemma hos mormor och morfar. Satt som en smäll på käften.

Sjukt fin va?

Laslo som meckade ihop denna fina cake. Det var jordgubbar inuti, vaniljkräm och egengjord tårtbotten som var riktigt spröd och god. ohh heheh. Tur den stannade hemma hos mormor och morfar annars hade jag kört huvudet i den för längesen. :P

Har varit i Staffanstorp inatt och ska hem till lägenheten snart för att städa och fixam ed den..håller på att flyttpacka nu (ju tidigare ju bättre) bättre att börja tidigt än att börja försent, få panik och nervsammanbrott och allt på samma gång. Hahaha :)

Hahahaha kolla denna, jag dör. Har blivit helt besatt av Family guy nu...kollat alla säsongerna 50 gånger och dör av garv varje gång.. hahahaha

http://www.youtube.com/watch?v=KJCfUm21BsI

Nuuuuuuuuuuuo what? over. HAHA

Ikväll blir det spinning, tackar vi för. Fan måste gå. OH hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0