Det man inte pratar om finns inte.

Det är faktiskt jävligt sant. Det man inte pratar om finns inte och tänker man efter så är det många som bara brer på med sina problem. Man pratar och man stöttar osv men tanken på att personen som stöttar kanske också har problem verkar inte alls vara lika viktigt. Klart inte, för dom problem man har själv, dom är ju störst. De är ju ens värld. Men det är viktigt att kunna se andras problem också och stötta lika mycket som personen stöttar en själv. Många glömmer bort detta.
Jag värderar extremt högt i min vänskap när personen frågar: Men hur mår du då? En vanlig basic fråga som många glömmer bort att fråga eftersom de är upptagna med sitt eget, synd.
Många gör det såklart inte med vilje, många tänker inte på det ens.. att fråga hur den andra mår liksom..
Är väl en egenskap som finns hos vissa, andra inte.
OCH...nu när jag läst igenom detta så tror jag ni fattar halv sju. En estets uttryck formuleras bäst i musik och bild kan jag ju känna...skitsamma. Haha!

Trevlig helg har det varit iallafall! Kålles i tordags och ögs igår :) Lagom med folk. Trodde inte det skulle va så mycket folk med tanke på att halva lund har cyklat tandem men jodå. Kul. Drack en sjukt god cider som hette cherryblossom. MM! Blir en repris på den inom snar framtid ;)

Ny vecka nu. Hade obligatorisk fl idag och... ärligt..det var icopter that kept me awake. men det är gött att gå upp tidigt, även om jag de första minuterna skulle kunna tänka mig att ärligt döda någon när jag vaknar men det försvinner snabbt.

oj oj oj nu är det scrubs sen family guy.. gillar att va hemma i Staffanstorp för då kan man ligga i sängen och kolla på tv...det gillas skarpt.

hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0