avenue

Nu har jag fått för mig att jag är besatt av en skinnjacka som H&M har.. vet min syster har den och alla andra också för den delen men den är brutalt snygg. Det är en sån mc-jacka från Divided. Oh ge mig ge mig. HAr hittat den på tradera och där är den uppe i 400:- tror den kostar det i vanliga fall på H&M också.. Har tröttnat på den jag köpte från Vero Moda fattar inte riktigt hur jag tänkte när jag köpte den. Ser ju ut som en jävla knutte i den. Jaja skitsamma, blir till att sälja den till någon. Anlo vill du köppa ? köppa billit ? :):)

Har varit segast av alla segisarna idag och knappt gått ur min pyamas :) Har suttit med uppsatsen hela dagen och vet inte riktigt om jag åstakommit något vidare fantastiskt faktiskt. Ska försöka gå upp relativt tidigt imorgon för att trixa lite med den. Känner att det börjar bli läge att kanske sparka sig själv några gånger i röven för att få klart det. Målet är väl att få klart det till på torsdag men jag vet hur jag själv är.. så det blir på onsdag nästa vecka kl 03.30 eller så.

Har varit över i lägenheten idag och hämtat hem lite grejer som jag ska ha i huset medan jag är i Australien. Sorterat kläder och vinterskor och grejer. Haha lide duktig :) Ska fixa nytt pass imorgon med Anlo så jag kan skicka iväg en förfrågan om work and holiday-visum. SKa klicka hem biljetterna i dagarna nu också. NICE :D


Kan tipsa er om en megamysig artist som heter Agnes Obel. Hennes låt avenue passar i vårregn :)

heejsveeej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0