En trött rocker

Känns just nu som om luften gått ur mig. Ni vet när man är så trött att ögonen svider, ungefär så just nu. Bjöd mamma och pappa på jordgubbscheesecake innan och tappade halva kakan på ljusbrickan när jag skulle gå och sätta in den i frysen igen. Alltså, ohh orkar inte.

Har sån extrem tentaångest. Fyfan vad det tynger mig. Vill verkligen skriva tentan nu så den är klar. Det är verkligen inte lätt att komma tillbaka till plugget efter typ 3 år. Visst, kursen är rätt loj om man tänker på lektionerna. Två lektioner i veckan, sure men sen handlar det om att läsa 7459 böcker och sätta sig in i allt.

Börjar få ont i halsen också och i fredags slog jag min fot på en betongpapperskorg. Skulle sparka till en ballong som låg på papperskorgen. Det var mörkt och efter tre fyra jävligt äckliga men verkbara öl, lite vin och sånt här så var jag odödlig. Trodde dock inte foten skulle sitta kvar när jag tittade ner men det gjorde den. Tur. Jag kände inte smärtan på riktigt förren 06.30 på morgonen. Då var smärtan jävligt gedigen. Både i foten och i magen. Käkade visst mcdonaldsmat innan vi stack hem. Åh.
Jävligt kul kväll var det iallafall. Kanske ska berätta var jag höll hus, jag, Amond och Lollo stack på förfest till några som vatt faddrar till Amond och Lollo. Skittrevliga killar! Dansade.. (bugg?) på Kajplats med en av killarna och det var sååå kul. Hahaha oh, vad roligt det var. Men kan säga att musikalitet och dansskills tyvärr inte går ihop. Iof var killen jag dansade med nog pro.

Blev minsann lite gladare av att skriva blogg kände jag. Skönt. Längtar tills tentan är över för då kan jag andas ut. Men sen får man ju också tänka att...det är inte hela världen om jag kuggar den, men jag vet att jag kirrar den bara jag får in allt i huvet (såklart) synd bara att allt är så mycket roligare än att plugga nu.. men det är ju så det ska vara.. och som min smarta själis sa, "det finns omtentor, men inte omfester!" :)

Kollar galajskor. Vill ha allt jag ser. Särskilt dessa.

come to mami
Sa ju jag skulle lägga in bilder men hittar inte fittsladden. Är hemma hos mamma och pappa. Fixart imorgon. På tisdag (imorgon) ska jag och min själis Lavve göra semlor. Det ska bli skitmysigt! <3

Hur smakar snutkaffe förresten? verkar trevligt. Blir nog många snutkaffe på morgnarna sen.

hej på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0