njet

falling in the space between the universe, and all we see has gone away

Herre min ge. Idag vaknade jag kl 09.26. Det var lagom panik när jag insåg att jag faktiskt nästan försovit mig till FL. Med facit i hand så hade jag med gott samvete kunnat lägga ifrån mig iphonen och sova lite till. Började delkurs 2 idag som heter "Metod" och den innebär att vi ska göra enkäter och intervjuer av polis, vårdare, en fd fånge osv. Observationer av människor osv. Jag och Ia och Lollo skulle vilja sitta i en polisbil, åka runt och observera. Sjukt ball om det hade kunnat fixas.. haha!

Har verkligen inte tjänat samhället idag...haha har gått runt på stan och handlade lite kläder. Blev ett par awesome byxor från Lindex, en söt blus på vero moda och ett par örhänge på åhlens :) fick bli en kompletering av örhängena för har självklart sugit upp det enda örhänget med dammsugaren i mitt petiga städande. Sen har jag suttit på stortorget med Ia och Lollo och käkat bulle :) sen träffade vi Saga och hennes kompis och sen träffade vi Kristian. Superrrrkul :D

Har under de senaste dagarna haft så brutalt ont i huvet och fattar inte varför jag har det. Trodde det hade med tentan att göra men nu är den skriven och jag har fortfarande lika sjukt ont i huvet. Jaja det går väl över får jag hoppas.

Svettades ihjäl på ett spinningpass igår, helt jävla brutalt mycket.

längtar till kålles på torsdag och nu ska jag lägga mig för fyfan vad huvet gör ont.

goodbajjKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0