Såja

Då har man gött på valkarna lite till med kladdkaka. Lollo gick nyss och tentaplugget är klart. Imorgon skriver vi tenta med stil. Jag, Lullen och Ia. Vi ska till Italia imorgon innan tentan som är kl 14 (dödslame tid) Pallar inte riktigt grejen med att vänta, det har aldrig varit något för mig..att vänta alltså. Fan vad väntan är tråkig när man tänker efter.. iallafall.


Spana krängaporna. Mer än halva kakan for fen! Kan väl erkänna att jag stod och slattade i slutet.. jävligt typiskt när man bara är sugen och det finns där så vackert till hands.. hahah jävla gris. Jaja skitsamma är man student så får man bli lite fet. Hellre fet och glad än smal och ledsen!

Blev ett jävligt svettigt spinningpass idag så jag fick unna mig lite även om det är..torsdag. MEN det är ju faktiskt St Patricks vilket vi inte får fira idag eftersom tentan är så fint lagd imorgon. :) Sjukt nöjd var jag när jag körde hem från passet med min kära Tryggve iallafall.

Ska dra igenom allt plugg snart igen. Sista gången nu innan tentan imorgon, ska sluta snacka om det för det är ingen big deal. Blir en trevlig kväll imorgon. Vi har ändrat oss, det blir tapas i Lund istället på mårtenstorget eller vart det ligger. Sen blir det nog T-bar.. eller.. nation. Lutar nog mest åt T-bar..

Blir plugg nu sen ska jag försöka få kontroll på denna huvudvärk jag vaknade med imorse <3

HEJJJJ

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0