Nej

Inte okej att jag inte skrivit här på en vecka. Har tentapluggat denna veckan för fredag. Det känns rätt bra. Lollenbollen ska komma hem till mig imorgon och käka kladdkaka med grädde så kan vi snacka om Albert Cohens spänningsteori och subkulturteori och Sykes och Matzas sociala kontrollteori och neutraliseringstekniker. Låter upphetsande va? Vi får ju hoppas att det man kan bäst kommer på tentan. Det kommer nog gå bra. :)

Har under dessa 6 dagar jag varit borta från bloggen hämtat ut två paket. Ett paket med världens grymaste skor, aldrig haft så hög klack, 14 cm. TJOHO! awesome. I löv them. Provgick dom i lördags och aj vad ont dom gjorde. Gick i singel när jag skulle in till Frikkur och Mangur och kände halvstukningen komma smygandes hahahahha fail :)

Sen idag hämtade jag hem världens sötaste piano! Har längtat efter det! Har faktiskt inte provspelat det än, detta för att jag vet att jag kommer sitta och spela piano istället för att tentaplugga vilket inte är okej. Gick till affären innan idag och handlade hem godis (på en onsdag, så jävla illa) för ville ha tentapluggtugg. Det är ingen excuse, its just not. Man kanske skulle börja med äppelbitar i kanel istället. Iallafall på vardagar. Hoho

är det inte världens gulligaste piano så säg? :D

jajaaaaaaaa. Det blir iallafall galaj på fredag för att fira att tentan är over. Det ska bli nice, vet inte vart vi hamnar men vi har pratat om att käka fondue på elysee i Malmö för Ia har aldrig käkat fondue! CRAZY, det måste man göra på elysee eftersom dom har världens godaste fondue.. jaaaaaaaa. Vet dock inte om vi går ut i Malmö..tror inte det, blir väl hem till Lund på nån nation lr nåt. Får seeeeee!

Bara denna bild är ångest alltså.. hahah efter tentaplugget skall ett liv inskaffas omgående. Orkar inte med den här sociala distansen... hahahah orkar inte heller att jag pratar krimtermer.

..........låt..............det..........bli................vår...........
ser ni så mycket jag fryser på den här bilden?
helt vit. lol

NU.

Ska på lunchpass imorgon för känner att hela min kropp håller på att dra åt sig för mycket ugnsbakade chips och godis-ess. gra. jajaj dags att borsta lite tänder och lägga sig känner att övertröttheten slått mig i huvet.

HADÄ (norska)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0