en tisdag

Shit vad jag saknar Lullen. Tråkigt som fan utan henne.

Pallar inte grejen att jag fortfarande efter typ två veckor har ont i halsen. Hatar att vakna på morgonen för det gör så jävla ont. Skjut mig i huvet.

Har varit i en överdriven extas idag, orsaken är sjukt töntig men jag pallar inte bry mig.Det är nämligen så att jag hade en kund idag som kommer fram till kassan för att betala en ring. När hon sträcker fram pengarna så ser jag en tatuering på hennes underarm.. det är fan inte vilken tatuering som helst utan en TRIFORCE omgomgomgomgomgogmomg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag - det är inte en triforce du har på armen?
Hon - Jo :D ?
Jag - Spelar du Zelda?
Hon - Jag älskar Zelda!
Jag - OMG!!!!!!!!!!!!!! BLABLABLABLABLABLABLABLA VATTENTEMPLET..KOKIRI FOREST....RUTO...EPONA..NAVI..OCARINA MAJORA BLABLABLABLA

Herrejävel vad min käft gick. Men jag var helt ifrån mig. Aldrig någonsin träffat en tjej som älskat Zelda så mycket som jag att hon tillomed tatuerar in triforcen på armen? Har tänkt göra det själv men har inte riktigt kommit till skott med det. Det för att jag inte direkt kunnat välja motiv och RÄTT tauerare till det. Vill ha typ alla olika figurer som Zelda, Epona, Malon, Saria, Navi, Tael, Tatl och Link såklart! Men hur kladdigt hade inte det blivit.. egentligen. Men ja, wow så coolt det var. Ni som nu inte spelat Zelda eller fastnat för något tv-spel så sjukt stenhårt tycker säkert att jag är mentalkt handikappad men för mig har det haft en sjukt stor betydelse iallafall. Jag ska tatuera in Navi på foten och hon ska tatuera in Navi bakom nacken. Så sjukt kul. Träffade säkert min själsfrände nu men hur mysko hade inte det varit om jag frågat om jag kunde adda henne på fejjan. Helt desperat :D Hahahaha!

Detta är en triforce. För er som aldrig sett en triforce innan och för er som inte spelat Zelda liknar säkert denna med en tribal. Men för mig betyder tribal big time white trash och så opersonligt man kan komma.


Åh, den är så himla fin. Haha :) Dom olika trekanterna har betydelse, visdom, mod och makt. Så det är inte bara en vanlig jävla trekant med trekanter utan det är en symbol med betydelse. Så, nu har jag nördat av mig rejält kan jag tycka mig känna.

Brunchade en snabbis med Jossi idag innan jag körde till jobbet för att jobba i x antal timmar..men det gick snabbt och det var faktiskt kul för vi hade maaaazza kunder. :) dessutok va de kul att leka me jossi. Va två mm att tappa min mobil ner från min balkong i surtantens huvud. Tur i oturen..mihihi

Har kollat flygbiljetter till Bangkok och håller på att vela fram och tillbaka me vi ska åka med..vill gärna åka med Thai airways för att jag litar på dom och dom ger sjukt bra service. Dock är deras biljetter överdyra.. har hittat ett flygbolag som heter Aerosvit och är skitbilligt och tänkte vafan.. vad kan gå fel egentligen? Men så snackade jag med en kollega idag som verkligen avrådde mig från att åka med dom. Antagligen så står dom de flesta flygolyckorna i världen och jag som ändå är relativt flygrädd skulle väl antagligen få hjärtsvikt och tuppa av om något skulle hända. Blir kanske att vi ställer oss på Kastrup en dag i augusti/september och tar första bästa flyg till Bangkok med sista minuten pris. Absolut en möjlighet. 

Jaja.. ska upp tidigt imorgon för blir jobb 9.30. Undra hur många gånger dom kommer ropa i högtalarna att folk inte ska låta sina hund va kvar i bilen i sådär 456 grader varmt. Fattar verkligen inte hur man kan ens komma på tanken att stänga in sin hund i bilen. Skottpengar på såna jävlar.

Haj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0