Hejsan

IDAG öppnade jag butiken. Så nu vet vi alla det. Förövrigt har jag jobbat ill kl 14 idag, kollade efter långklänning på H&M och sen har jag åkt hem och städat lägenheten och sen har jag solat. Ungefär så har min dag sett ut så nu vet ni det. Haha..

Sitter vid gamla datorn nu så det blir bildregn in any second. Nu när jag väl sitter på denna datorn tänkte jag ladda upp några album och sånt så att jag kan kolla på dom när jag är i Aussie, lite bilder på chican, på momma, papa och fraenz.
Imorgon ska jag och Anlo på spinning och det ska bli så jävla tråkigt samtidigt jävligt skönt, måste verkligen spinna nu. Börjar snart må psykiskt dåligt om jag inte får röra på mig. Det och en kombination med att kläderna inte riktigt sitter som dom ska längre...och andra sidan så är det sommar och man brukar väl dra på sig lite extra då.. hoho.... skitsamma, är man matglad så är man och det betyder att man mår bra! Dessutom kom jag nu på att det skulle va kul att dra ihop lite gamla kompisar och lira volleyboll i lomma..eller kubb..eller något annat ball. Ja!

Idag ringde jag min söta vän Lullenbullen. Saknar henne skitmkt och ska till Båstad inom snar framtid! Vi ska till Halmstad någonstans i slutet av juli och träffa Ia och kolla på Hoffmaestro! tjohooo ska bli kul att ses igen :)

Har suttit och lirat lite i cubase..det är 30 års fördröjning på pianot men jag har ÄNDÅ lyckats få effekterna att funka och såhär.. alltid något. Hade glömt vilken lycka pianospelande ger.

Nu är det exakt två månade till jag åker till Aussie om allt går i lås, känns helt okej. Tycker att veckorna kan gå aningen snabbare nu så man slipper längta varje dag.. och andra sidan har jag lite att göra innan jag åker.. ta sprutfan bl.a och fixa dryga saker som försäkringar och skit. Måste få tummen ur.


inte läge för snöbilder i know men det var varmt på denna bild


kan ni känna paniken här när jag står öga mot öga med mördarvargen som två sekunder efter fotot börjar kuta mot mig. 


mys i renbäddad säng i småland!


haha


hahaha 04 , påväg med klassen till tyskland eller nåt


haha tor och jag på vårt guldbröllop


spejuv, tin, lu


studenten


glada esteter som tatt studentenposar vid dodden


blommor.....


la x antal tusen på solarium kan jag tycka mig se här


puss

Så nu orkar jag inte mer.. haha

Måste kolla ut va man ska ha för kläder på lördag..ska på trancegalaj med Fraenka. Pangur och nåra nissar till spelar så får ju gå dit. :)

seeeeez


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0