Updaate!

Haj.

Helgen var både mysig och fet. Började lördagen med att gå ner i byn och kolla in massa gamla bilar. Det var visst någon bilutställning som Laslo och Anlo ville att jag skulle följa med på. Laslo hade sin bil hemma men tog inte med den på utställningen.. trist för den är jävligt snygg och orange. Efter det tog jag en fika med Fraenka på de nya caféet Mi&Ni i Staffanstorp och planerade midsommar. Det blir en massa god mat och goda drinkar! Strawberry daiquiri..bl.a.. :)

Min söta godisprick

Sen på kvällen stack jag till Malmöö för att fira Padans examen. Nu är han utbildad..ljustekniker? eller något sånt? Det var god mat, efterrätt och dricka iallafall. Kul att träffa alla kusinerna igen, det var jävligt längesen. Sågs mycket mer när man var små.. då var det kalas hela tiden ju.. :)

Ja, ni ser ju var jag är. (Det svarta hålet i mitten)

Jävligt slipat gäng kan jag ju tycka mig känna här :D:D

 

Har varit i lägenheten idag och städat upp och grejat, sen var jag en sväng på vårdcentralen för att ta blodprov osv.. Tänkte ta diverse prover och sånt här innan jag åker till Aussie så att jag vet att jag är 100% frisk. Inte läge att komma till Aussie med tuberkulos eller något. lol.

Va ute och gick en sväng med sötisen innan men hur svårt som helst att få en bra bild på henne och mig tillsammans. Inte ofta dom blir bra. Ser oftast ut såhär.

 

Haha :(

Hallå! okej, jag vet att jag är töntig, men städade som sagt lägenheten innan idag och spana in denna lådan. Blir man inte jävligt sugen på en tv-spels kväll innehållandes popcorn, godis, läsk osvosv? Haha! ååh..

 

Jaja, ska bli mycket trevligt med denna helg som kommer. Ska på Tinas 25-års galaj och sen blir det reunion med brudarna från högstadiet, kul eller vad?

Nä, sovdags nu. Shao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0