jadå

Har haft en helt lång dag idag men supermysig har den varit.

Fan alltså, jag har varit extremt produktiv nu när jag tänker efter..har lagat mat idag. Två middagar tillochmed. Att det var exakt samma jävla mat båda gångerna gör det faktiskt inte mindre dåligt :D haha!

Har mestadels legat vid poolen idag...hahah.. men det har varit helt ok kan jag ju säga. Snackade lite med Pricken innan och tyckte hon kunde komma till mig så kunde vi snacka skit och planera midsommar MEN hennes bil hade gått i sönder och hon orkade inte ta sig hit. KAZZE FRIKKE. :D hihi

Har blivit lagom brun idag kan jag tycka. Jävligt gött att få lite färg..

Jag och Tryggve körde till lägenheten innan för att fixa och städa lite.. har så mycket skit har jag kommit på. Åker ju till Thailand och Aussie i höst så funderar på om man kanske skulle vänta att köpa möbler till jag kommit hem. Puckat att köpa nytt och ställa in det i lägenheten för att sen åka iväg. Om det är någonstans man slappnar av 100% så är det när man kör med Tryggve. När jag kör Tryggve så är det bara han och jag och musiken och alla kor i hagen och alla fartkameror.. men DOCK. För mig är att köra bil, lyssna på musik och bara känna vinden i håret (ac är för prylbögar) avkoppling på max.

Vet ni, idag har jag vattnat Anlo blommor i EN HEL TIMME. Har lyckats ta död på hennes stackars små..basilikaplantor? någonting. Hon envisas som fan med att jag fått gröna fingrar efter henne men jag kan svära på allt jag har och äger att jag och blommor är värdelösa. Blev ingen blom-lo hur mycket du än önskar Anlo!

Imorgon är det jobb kl 12-20.15. Lagom med tid att slå ihjäl! Kanske skulle unna mig en sallad på mcdonalds..käkade ju trots allt vegobullar idag som gick ut för två månader sen. MEN DOCK.

Upp tidigt imorgon. fyfan

hej på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0