Update

Ett nytt inlägg requires kan jag känna.

Ja, det har faktiskt hänt en hel del kul på en vecka. Har hunnit vara i Tyskland i en supermysig Hansastad för att hetsshoppa med Millan. Hahaha! Vi gick in på H&M och blev i princip slagna i huvet av röda prislappar och både jag och Millan visste inte riktigt hur vi skulle kontrollera den sjukt gedigna rean. Jag köpte hem två långklänningar som jag tittat på lääänge hemma i Sverige, sen en klänning och en tröja.. och en skitfin fransväska. Omgomg.. haha! Hade kunnat handla så brutalt mycket mer men eftersom Aussie kräver alla pengar så fick jag lugna mig. Kunde dock inte motstå de grejerna jag köpte...Jag ska ju faktiskt använda grejerna i Aussie. :))) Vi bodde på ett hotll som låg runt ett köpcenter så man kunde gå direkt från hotellrummet, ner i hissen och in i köpcentret. Kändes helt ok :D Dock var servicen en av de sämsta jag fått. Sjukt otrevliga i receptionen och oengagerad frukostpersonal.. så inte värd att vara 4-stjärnigt. Dessutom var lakanen noppiga...dom ska ju va mjuka.... Låter helt spoiled just nu, men man vill ha vad man betalar för eller hur?

Här är lite mat iallafall, ni vet, specialisten på matbilder hej :D

Smygfotade the waiter för att han va söt. Gick sådär.. haha :D

Jag beställde strawberry cream glass någonting och hittade en fet nöt i glassen. Fattar ej?

Mat på båten! Hatar buffé. Ni fattar varför. Haha :D

Aussie är bokat och klart nu förresten. Åker till Australien den 30 augusti och landar i Sydney. Som jag sagt innan så vill jag supergärna till Melbourne men det är bäst att börja i Sydney eftersom värmen kommer dit först :) Det finns en möjlighet att jag kan få jobba för RSPCA som är det jag allra helst vill men dom kunde inte lova något än. Det är ingen större katastrof om jag inte får jobba för dom men det hade varit så himla roligt.

Längesen jag var uppe så tidigt som jag är nu. Ska sticka och lämna alla mina kriminologiböcker nu och sen till vaccinationskliniken och ta sista sprutan. Eftersom det bara är 7 veckor kvar till Aussie så känner jag att there's no time for tea or lemonade direkt. Haha :)

Skriver mer sen! poss haj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0