Jägarlördag!

Känner mig som en riktig jägare just nu. Har idag, lördag vårdat alla mina stövlar och skor i skinn med läderbalsam. Några gedigna vuxenpoäng där? Har idag jobbat med Bellevue och har haft så magiskt lite att göra. Har gått och vikt dukar och tabletter så jävla perfekt så att det inte kan bli bättre..Blir jobb imorgon också och kan ju hoppas på LITE mer action, TACK.

Var inne idag på Stadium och Intersport för att kolla efter såna här stora väskor som man kan rulla..inte reseväskor utan något lättare. Vetifan vad jag ska packa i och har börjat bli såhär, ska jag verkligen ta den resväskan jag har? Hmm.. det innebär extravikt att ha så stor väska som jag har och att den dessutom är i plast gör ju inte saken bättre direkt. Men ja. Jag får ätnka lite till. Får köpa de tunga sakerna i AUssie istället :P Har hört att saltlakrits och tandkräm är svindyrt antagligen så blir att få med sig lite sånt. :)))) Räknade ut idag att det är exakt 20 arbetstider kvar jag har på Indiska innan jag lämnar. Känns gött men känns också trist samtidigt.Hur gott ser inte det här ut?

Det är en kokostopp den där höga saken. SÅ jävla god. Sitter vid gamla datorn igen för att jag skulle få upp lite gamla låtar som jag gjort. Skulle spela dom för Belle eftersom hon är lika beat-besatt som jag :D Hade skiten på skiva men fick såklart cpbråttom imorse som vanligt så glömde skivfan. Men det går fler tåg.. Idag har jag Anlo och Paplo käkat revbenspjäll med massa goda saker till. Till efterrätt blev det smarriga jordgubbar och bananer med grädde...tackarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

blev svinsugen på sockervadd nu...


åååh.. haha :)

Förresten. Jag har funderat mycket nu de senaste veckorna.. antagligen för att man har rätt mycket tid att fundera på.. Har tänkt på bl.a hur man kommer att uppfostra sina barn. Det är sån extrem skillnad på uppfostran. Det är verkligen skillnad på folk och folk... Det är lätt att säga nu men jag kommer aldrig någonsin att hålla mitt barn bakom ryggen om den har gjort fel. Det är egentligen det absolut värsta man kan göra. Alla föräldrar vill ju sitt barn väl men många gör sina barn en sån sjukt extrem otjänst när de tror blint på dem och vägrar inse att ens barn kan eller har gjort fel. Fan för de föräldrarna. SÅ, nu fick jag ut vad jag ville säga... :)))))))))) happy frogs again. 

ses


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0