Tandläkare, Polis, Sjuksköterska, Mäklare, Socionom

Sitter och funderar. På jobb. Alltså. Utbildningar. Har inte alldeles för dåliga betyg från gymnasiet... frågan är om jag vill komma in på en utbildning som gör att jag bara kan kötta pengar sen eller om jag vill komma in på en utbildning som gör att jag måste vända på kronorna.. Hm. För mig är valet egentligen lätt. Egentligen. Men visst kan man tveka.. Jag har alltid vetat att jag vill bli polis men det är inte mitt kall. Mitt kall är ju att göra musik..men då måste man armbåga sig fram. Jag vet att jag har vad som krävs men VILL jag tillräckligt? Njä. Jag vet inte.. eller jo, jag vill men jag vet inte hur mycket av min själ jag vill sälja. Men tror lite på de här med ödet..man hamnar där man är menad att hamna. En estets tankar.. hahaha

jaja. Har handlat massa fina grejer idag på Indiska.. vet att jag inte ska handla men typ allt va presenter till Anlo o Paplo för att dom fyller år snart.. :) Höstgrejer har börjat komma nu och känns inte riktigt läge för det. Idag har det regnat som fan och har varit helt mörkt så det har känts som en riktig höstdag. Lite höstkänslor på det, men faktiskt helt okej eftersom man inte kommer att uppleva en enda svensk höstdag detta året..hoho

här är en fin grej jag köpte med mig hem idag, det är vårt nya porslin som heter Zurel.

den är kanske inte mycket på bild men den är jävligt fin irl bigtime.

Hade verkligen inte bangat att hålla till i Båstad med Lullen ikväll eftersom axwell spelar..alla ska se honom förutom jag känns det som...själv ska man ju jobba imorgon, slår ju aldrig fel. Salut på den. :P Firar in fredan med Bellevue imorgon med att dricka lite hazelnutscoffee så ska inte klaga :)

Eftersom att det faktiskt är 6½ vecka kvar innan jag åker till Aussie så har jag städat upp en hel del i lägenheten, mitt rum ser ut som ett bombnedslag just nu eftersom allt i lägenheten ska få plats i mitt tiny tiny room. MEN, det har gått bättre än jag trott faktiskt.

Inte undra på att Knosing inte vill sova inne hos mig :(

Nä nu ska jag gå o lägga mig o kolla på mordutredningar...

Får önska min söta Fraenka a pleasant stay in Portugal för hon åker imorgon..utan mej...men när hon kommer hem så ska vi ha myskväll!!!!!!!!!!!!

poss haj

Kommentarer
Postat av: Anonym

Gissa vems blogg jag läser :D:D:D:D:DIsabelle :D

2011-07-16 @ 18:29:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0