finally received my letter of grant

Halo.

Gött, fick nyss veta att jag blivit beviljad ett work and holiday-visum. Inte ofta man inte blir det men det är gött att veta att man är ett steg närmre nu iallafall. Imorgon är det exakt en månad kvar till jag åker till Aussie, känns ju väldigt spännande. Heheeheh... har bestämt mig för att ta en suitcase, orkar inte den här backpackerväskan men får ju planera om känner jag. Går nog inte att ta med sig 9 par high-heels. Unfortunately not.

Har varit i Halmstad med Lulliwonka och träffat Ia och Ralle och Sara!! Vi stack till Tylösand och kollade på Hoffmaestro..ska jag vara 100% megaärlig så var jag lite skeptisk till Hoffmaestro eftersom jag typ aldrig lyssnat på dem men dom överträffade verkligen alla förväntingar och dom va skitbra!!! Superbra väder hade vi också så är jättenöjd me dagarna i Halmstad :)

Va på Bulan en snabbis med Anlo för att hämta min jetset som varit på lagning och så gick jag ut med en ny klocka. Jag var tvungen, jag var seriöst tuvngen att köpa den. Har gått och tänkt på den nu i en vecka och jag älskar den. Även om jag sagt åt mig själv att ge fan i att handla så var den ett undantag.

Fattar ni fetheten? BOM!

Lilla godisgrisen har förresten varit på djursjukhuset och blivit opererad. Hon kom haltandes in i huset för några dagar sen och så blödde det från hennes tass och så fattade vi att de va inget som kunde läka av sig själv.. så vi fick tid dagen efter och stack och lämnade henne för operation. Det var en aning nervöst eftersom man gärna inte söver gamla hundar och Chican fyller ju faktiskt 12 år nu i augusti. Men allt gick bra och vi har vår lilla Tutta hemma hos oss nu igen. Med ett fint grönt ben så man kan tro hon lirar i Klågerups IF. Hahaha mamma har tillochmed köpt en liten promenadsko till henne..sjukt gulligt.

Hahaha så jävla jävla gulligt ben asså.. hahaha <3

 

förresten så. har jag. aldrig aldrig aldrig känt igen min stil så mycket som jag gör i Philters låtar. Philter blandat med Agnes Obel. Tänk om man lagt ihop dessa två underverk.Det är sån musik jag ska skriva.... oh.  Bara tanken på att skriva sån musik ger en en liten touch av den där känslan jag saknar för att saker och ting ska vara komplett i livet.

lovelovelovelovelovelovelove


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0