Söndag

Jaja det är vad det är. Passar på att skriva ett litet inlägg nu innan jag ska lägga mig och läsa i krimboken. Läser just nu en bok som heter "etablerade och outsiders" och det är lika efterblivet som det låter. Har kommit 1/4 och ska skriva ett referat på hela boken till på onsdag. Det är därför jag sitter här. För att jag har så mycket tid att spendera på annat.. (hela detta inlägg ikväll kommer nog att vara ironiskt) Iallafall.

Vaknade upp inatt av att jag hade asont i halsen. Tänkte att det får fan inte va sant.. gick upp och drack äppelcider (som om det skulle hjälpa?) men jag somnade snabbt igen. Vaknade imorse av halsont och ont i öronen. Fattade på dirren att det hade något att göra med det jävla skitet jag hade innan, ni vet kopporna och det. Så nu har jag en tid 10.15 imorgon på mitt andra hem, vårdcentralen. Jej.

Precis laddat upp en hel drös med bilder från Thailand på fejjan. Fick låna Malajsers kamera igår och hon hade tagit övermånga fina bilder. Måste berätta en sjuk sak. Jag har tröttnat på Farmville, det är nästan så att jag tycker det är drygt att ens gå in och titta på den. Allt hände efter Thailandsresan. Flera kompisar till mig (alltså farmveteranerna) har slutat. Känner ingen sånhär "omg jag måste harva carrotsen" längre. Det är skönt men sorgligt.

Dock finns det mindre tid nu att lägga på onödiga saker. Vet ni hur skönt det känns? det var längesen jag hade mål. Märker att man typ bara stannat av i utvecklingen. Kan man skriva så utan att det låter downie? men ni fattar vad jag menar. Awkward but good känsla.

Ja nej, en resa till Skottland nu tack.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0