Nothing goes as planned

Nä, inte som jag planerat iallafall.
Men vill man att saker ska hända får man fixa det själv så tycker man livet är tråkigt är det ens eget fel. Ingen kommer och knackar på dörren.  

Sjukt bra spinningpass idag iallafall, fyfan va gött det var. Så magiskt ont i ryggen har jag nu och snöt ihjäl en halv rulle när jag cyklade. Haha är fortfarande rätt förkyld..sjukt kul att träffa di gamle veteranerna igen. Många man inte träffat på jättelänge :) Ska försöka få ordning på min dator. Ni vet den stationära som jag köpte för typ mer än 1 år sen. Den har inte funkat, typ aldrig funkat och jag hatar den. Jävligt mycket. När jag skulle ladda upp bilder från Thailand så sa den att det inte fanns tillräckligt utrymme. Skulle lägga skitet på en annan hårddisk men nä det gick inte heller. Fan vad jag hatar den datorn. Den fuckar upp allt för mig, cubase också. Går helt åt helvete.

Bah. Fan vad jag saknar Thailand. Iallafall det vi hade där. Det var som att leva i en annan värld, leva i sin bubbla. Även om svinkopporna förstörde mycket. Har tänkt på att man kanske aldrig kommer träffa de människorna man träffade där igen. Sånt kan jag bli sjukt frustrerad över. Nästan panikkänsla på det.

Chefen ringde idag. Ska jobba i helgen.. jävligt skönt. Inte skönt att jobba men skönt att veta att pengarna cashar in.

Föreläsning imorgon.. skulle läsa ett till kapitel i boken idag. Hehe.. hade ju gjort upp en så fin lista med hur jag skulle gå tillväga med läsandet. Är efter redan, men motivationen finns i australien

goodbaj


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0