Back

Så. Nu äntligen eller? har varit sjukt dålig på att skriva här sen jag kom hem men allt har gått i 190. Kom hem från Thailand i.. förra veckan? jag minns inte riktigt. Gick in som hastigast på mailen när jag kom hem 08.00 på morgonen och såg att jag kommit in på kriminologin (miss??) trodde inte jag var antagen men jo. Kulkul. Gick till jobbet samma dag och begärde tjänstledigt från min vikarieande tjänst (vilket man kunde göra, visste inte det) Dagen efter det så blev jag fedesjuk i feber och allt möjligt trist. Nu är jag frisk och imorgon ska jag jobba. Så.. lite kort och tråk om det. 

Anyways. Thailand was a blast. Mötte massa nya människor och det var verkligen en kick för livsglädjen. Här snöar man in sig i så jävla små grejer och nu när jag är tillbaka så har jag fått distans från allt. Jag är klar med Indiska bl.a jag känner att nu är det dags för annat. Att jobba extra och så är helt okej men inte 25 30 35 timmar längre. Kommer att plugga till juni..sen vill jag åka till Australien eller något annat mysigt ställe och jobba. Är jättesugen på att sticka iväg mer, fick verkligen mersmak av resandet.Har typ 79tusen bilder till ska lägga upp resten på fejjan när jag delat bilder me Malajser.
Tack Majsan för en jättemysig resa <3

Dock aningen deppigt när jag såg ut som en jävla prickig medwurst hela resan. När jag satte mig på planet så märkte jag att jag hade sår i ansiktet. Kändes konstigt för jag har det aldrig annars liksom. Gissa var detr va? tro fan svinkopporna kom tillbaka igen. Det blev ännu värre än sist för jag inte behandlade det. Kunde ju inte förren jag skulle hem. Det gick ner på halsen och ena armen också. Mådde verkligen jättedåligt av märkena och det var verkligen inte kul när det syntes på varenda bild. Tog på microcid som jag hade förra gången men det kändes bara som om det blev värre. Hade med mig emovat (kortison) medelstark som funkar till eksem och sånt här och det lugnade ner allt men det kom ju tillbaka igen. 

Ser ju inte ut till att vara så mycket här, men att tillägga var att det rann typ var och de var blöta hela tiden.
s å   j ä v l a   v i d r i g  man kände sig. OK, nog om dessa koppor nu är jag len som en bebiröv och det är det som räknas! 

Fokus på kriminologin nu iallafall. Det är ett halvår och det tycker jag räcker. Har inte pluggat på 3,5 år så newbie hej. Vad jag förstått så är det magiskt mycket läsande alltså..redan nästa vecka ska ett referat på en bok vara inne. Fick köpa den idag då det är 23 st som står i kö på bibblan för att få låna den! Helt sjukt ju.. tänkte att den kan vara bra att ha ändå för vi kommer skriva tenta om det så.

Ja det blev ju lite skrivet idag. Ska läsa bokjäveln i helgen och träffa min prick! Ska kolla hennes och Manges nya lägenhet.. och GRATTIS till pricken som tog sin lärarexamen idag. Jävligt bra jobbat!

OCH!! Har ju blivit iphone4 ägare, boyah på syrran och morsan som har iphone3 eller va den heter. HAHA

Nu ska jag läsa lite i boken. Hoho hej på er 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0