Nothing goes as planned

Nä, inte som jag planerat iallafall.
Men vill man att saker ska hända får man fixa det själv så tycker man livet är tråkigt är det ens eget fel. Ingen kommer och knackar på dörren.  

Sjukt bra spinningpass idag iallafall, fyfan va gött det var. Så magiskt ont i ryggen har jag nu och snöt ihjäl en halv rulle när jag cyklade. Haha är fortfarande rätt förkyld..sjukt kul att träffa di gamle veteranerna igen. Många man inte träffat på jättelänge :) Ska försöka få ordning på min dator. Ni vet den stationära som jag köpte för typ mer än 1 år sen. Den har inte funkat, typ aldrig funkat och jag hatar den. Jävligt mycket. När jag skulle ladda upp bilder från Thailand så sa den att det inte fanns tillräckligt utrymme. Skulle lägga skitet på en annan hårddisk men nä det gick inte heller. Fan vad jag hatar den datorn. Den fuckar upp allt för mig, cubase också. Går helt åt helvete.

Bah. Fan vad jag saknar Thailand. Iallafall det vi hade där. Det var som att leva i en annan värld, leva i sin bubbla. Även om svinkopporna förstörde mycket. Har tänkt på att man kanske aldrig kommer träffa de människorna man träffade där igen. Sånt kan jag bli sjukt frustrerad över. Nästan panikkänsla på det.

Chefen ringde idag. Ska jobba i helgen.. jävligt skönt. Inte skönt att jobba men skönt att veta att pengarna cashar in.

Föreläsning imorgon.. skulle läsa ett till kapitel i boken idag. Hehe.. hade ju gjort upp en så fin lista med hur jag skulle gå tillväga med läsandet. Är efter redan, men motivationen finns i australien

goodbaj


Söndag

Jaja det är vad det är. Passar på att skriva ett litet inlägg nu innan jag ska lägga mig och läsa i krimboken. Läser just nu en bok som heter "etablerade och outsiders" och det är lika efterblivet som det låter. Har kommit 1/4 och ska skriva ett referat på hela boken till på onsdag. Det är därför jag sitter här. För att jag har så mycket tid att spendera på annat.. (hela detta inlägg ikväll kommer nog att vara ironiskt) Iallafall.

Vaknade upp inatt av att jag hade asont i halsen. Tänkte att det får fan inte va sant.. gick upp och drack äppelcider (som om det skulle hjälpa?) men jag somnade snabbt igen. Vaknade imorse av halsont och ont i öronen. Fattade på dirren att det hade något att göra med det jävla skitet jag hade innan, ni vet kopporna och det. Så nu har jag en tid 10.15 imorgon på mitt andra hem, vårdcentralen. Jej.

Precis laddat upp en hel drös med bilder från Thailand på fejjan. Fick låna Malajsers kamera igår och hon hade tagit övermånga fina bilder. Måste berätta en sjuk sak. Jag har tröttnat på Farmville, det är nästan så att jag tycker det är drygt att ens gå in och titta på den. Allt hände efter Thailandsresan. Flera kompisar till mig (alltså farmveteranerna) har slutat. Känner ingen sånhär "omg jag måste harva carrotsen" längre. Det är skönt men sorgligt.

Dock finns det mindre tid nu att lägga på onödiga saker. Vet ni hur skönt det känns? det var längesen jag hade mål. Märker att man typ bara stannat av i utvecklingen. Kan man skriva så utan att det låter downie? men ni fattar vad jag menar. Awkward but good känsla.

Ja nej, en resa till Skottland nu tack.

Back

Så. Nu äntligen eller? har varit sjukt dålig på att skriva här sen jag kom hem men allt har gått i 190. Kom hem från Thailand i.. förra veckan? jag minns inte riktigt. Gick in som hastigast på mailen när jag kom hem 08.00 på morgonen och såg att jag kommit in på kriminologin (miss??) trodde inte jag var antagen men jo. Kulkul. Gick till jobbet samma dag och begärde tjänstledigt från min vikarieande tjänst (vilket man kunde göra, visste inte det) Dagen efter det så blev jag fedesjuk i feber och allt möjligt trist. Nu är jag frisk och imorgon ska jag jobba. Så.. lite kort och tråk om det. 

Anyways. Thailand was a blast. Mötte massa nya människor och det var verkligen en kick för livsglädjen. Här snöar man in sig i så jävla små grejer och nu när jag är tillbaka så har jag fått distans från allt. Jag är klar med Indiska bl.a jag känner att nu är det dags för annat. Att jobba extra och så är helt okej men inte 25 30 35 timmar längre. Kommer att plugga till juni..sen vill jag åka till Australien eller något annat mysigt ställe och jobba. Är jättesugen på att sticka iväg mer, fick verkligen mersmak av resandet.Har typ 79tusen bilder till ska lägga upp resten på fejjan när jag delat bilder me Malajser.
Tack Majsan för en jättemysig resa <3

Dock aningen deppigt när jag såg ut som en jävla prickig medwurst hela resan. När jag satte mig på planet så märkte jag att jag hade sår i ansiktet. Kändes konstigt för jag har det aldrig annars liksom. Gissa var detr va? tro fan svinkopporna kom tillbaka igen. Det blev ännu värre än sist för jag inte behandlade det. Kunde ju inte förren jag skulle hem. Det gick ner på halsen och ena armen också. Mådde verkligen jättedåligt av märkena och det var verkligen inte kul när det syntes på varenda bild. Tog på microcid som jag hade förra gången men det kändes bara som om det blev värre. Hade med mig emovat (kortison) medelstark som funkar till eksem och sånt här och det lugnade ner allt men det kom ju tillbaka igen. 

Ser ju inte ut till att vara så mycket här, men att tillägga var att det rann typ var och de var blöta hela tiden.
s å   j ä v l a   v i d r i g  man kände sig. OK, nog om dessa koppor nu är jag len som en bebiröv och det är det som räknas! 

Fokus på kriminologin nu iallafall. Det är ett halvår och det tycker jag räcker. Har inte pluggat på 3,5 år så newbie hej. Vad jag förstått så är det magiskt mycket läsande alltså..redan nästa vecka ska ett referat på en bok vara inne. Fick köpa den idag då det är 23 st som står i kö på bibblan för att få låna den! Helt sjukt ju.. tänkte att den kan vara bra att ha ändå för vi kommer skriva tenta om det så.

Ja det blev ju lite skrivet idag. Ska läsa bokjäveln i helgen och träffa min prick! Ska kolla hennes och Manges nya lägenhet.. och GRATTIS till pricken som tog sin lärarexamen idag. Jävligt bra jobbat!

OCH!! Har ju blivit iphone4 ägare, boyah på syrran och morsan som har iphone3 eller va den heter. HAHA

Nu ska jag läsa lite i boken. Hoho hej på er 


RSS 2.0