ChokladhundMin hund gillar Toblerone...förpackning. Ni vet att hundar inte ska äta choklad va? Det är något konstigt ämne som heter teobromin som finns i choklad och som vovvarna mår dåligt av. Det är alltså sant och ingen myt att vovvarna inte ska äta det. Vet ni vad det kan leda till? att voven kräker, skakar och får hjärtklappning, så den som matar sin vove med choklad STOPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idag har varit en rätt chill dag. Stack på föreläsning vid 10.00 sen stack jag och jobbade lite på Indiska i stan. Helt okej :) Sjukt gött att det är fredag imorgon (idag) vet inte riktigt vad jag ska göra men ska nog hänga med päronen. Vet ni vad som händer imorgon (idag)? Jag ska klippa mig. Om jag klipper topparna eller om jag klipper av mer än halva håret är inte bestämt än. Min kluvenhet är helt jävla brutal och jag har seriöst mått dåligt av att tänka på hur jag ska göra. Får se. En bild kommer iallafall om det är så att jag väljer den..drastiska vägen såattsäga.. heh.. 

På lördag är det jobb och sen ska jag och Jossi på galaj! Först ska vi till hennes brorsa och sen ska vi ut på nation om saker och ting går som det ska :) ska bli skitkul att ses igen, har inte setts sen typ januari! (början alltså..) Sen på söndag ska jag jobba och träffa lille Fraenkis efter :) Fullspäckad men överrolig helg kommer det att bli :)

moss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0