people say goodbye in their own special way

Fredag hemma hos päronen igen, det känns helt okej. Denna veckan kan jag ha dratt på mig något extrakilo alltså, jag känner isbjörnslåren. Men det är okej. När man har aptit på mat har man faktiskt aptit på livet.

Har bara gått och tänkt på Australien hela dagen idag, idag var en sån dag som man bara skulle vilja köpa en biljett enkel tur ner till Aussie och sen bara ta hand om vovarna och ha det gött i värmen. Saknar Thailand rätt mycket och drömde inatt att jag köpte ett antal klänningar och bikinisar. Fack vad nice det skulle va, just can't wait till jag är där igen.

Imorgon (idag) är det nollning och vi ska samlas utanför götets expedition. Hm, undra vad som kommer att hända. Min fadder sa att jag skulle ta med mig badkläder. Fan i vote for gyttjebrottning. Fan ta dom om dom lurar i mig i en sunkig jävla ankedamm någonstans. Då blir jag vansinnig. Hahaha men man kommer kanske inte märka någon skillnad om man tankar lite extra. Hehe.

Har iallafall bestämt vad jag ska ha på mig imorgon på middag så jag slipper den ångesten. Synd bara att mina översnygga ankelboots inte går att användas imorgon pga att klacken på en skon har gått av. Biancoskit.

Louise med den brända bringan men en god drink och gott sällskap.

Blir väl att lägga sig nu snart.. min deadline var 00.00.. hehe.

hej på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0