Jag vill...

...asgärna göra musik igen. Är så sjukt sugen på att skriva lite.. men allt bara stängs av när jag ska skriva ner vad jag kommit på. Vaknar mitt i natten av att jag har värsta söta melodin på tungan och skitbra texten men så blir det att man liksom...somnar igen och så vaknar man upp sen av att man verkligen inte minns den. Känner ni igen er? jag kan absolut inte vara den enda som är med om sånt här. Nu har jag min mobil sjukt nära mig med asmycket minne så det är bara att trycka på rec när jag vaknar upp. Hoho.. ja fortsättning följer. Ska sätta upp delmål iallafall för annars fallerar allt. Man måste ha delmål innan man kan uppnå MÅLET. Ni fattar vad jag menar..

Idag var jag i Malmö hos sjukgymnasten. Lagom kul. Sen när jag skulel till bussen råkade jag glida in på H&M och köp ett par översnygga asmysiga ballerinaskor i grönt. Oh, älskar dom! Tittade på dom på Nova och bestämde mig för att tänka och sen såklart var dom slut när jag bestämde mig för att köpa dom. Har nu två par, ett bar bruna och ett par gröna. Varför paja ett vinnande koncept? va ? :D Det är ju faktiskt volang längst fram!

Sen när jag var påväg till bussen igen, så råkar jag gå in på Nilsons och hittar ett par skor jag kollat på ASLÄNGE. Ni vet, kängor. Riktiga denna gången, DING DING! halva priset 450:- tjong hem till Louise von K. Så jag satte mig på bussen hem med två par skor rikare men 800:- fattigare men vafan..lever bara ett liv.

Fyra nya skor och nu ska jag inte handla mer... som sagt. Hehe..

Sen var det hem och plugga... Har två lektioner i veckan, resten av dagarna sitter jag hemma och läser, läser, läser och skriver referat så det är ingen jävla semester om någon tror det.

Lagom fokuserad.
FLÖJT

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0