i never liked this town much anyway

Nä, tbh har jag aldrig gillat Lund så jävla mycket. Eller innan jag började gymnasiet så gjorde jag men efter jag gick ut så hade det varit jävligt skönt att bara fuck off from here. Ett break liksom. Haha låter helt sjukt sur :( Det är jag inte, det är nog för det är jävligt tråkigt väder och jag vet att min kära vän Li är i Karibien. Bu.

Trevlig helg har det varit. Torsdags var det reunion med novischerna. Sjukt synd att det var några som bangade men vad göra, vi hade så fruktansvärt trevligt iallafall ;) Det blev tacopaj här hemma hos Louise och sen blev det cupcakes med frosting till efterrätt. Jag var rätt tidig med att göra tacopajen och eftersom jag inte har någon form av struktur i min hjärna så skulle jag ju gjort cupcakesen först men nä.
Jag glömde förrätten som är så jävla god. Hade köpt clubmix som vi skulle ha på franskt lantbröd.. till förrätt ja. Vi stannade hos mig till kl 23.30 typ sen rolade vi vidare till Kålles och var där till dom stängde.Träffade våra gulliga faddrar från i lördags så vi hängde lite med dom där :) Sen var det efterfest/mys hos en av faddrarna och trippade hem vid 05 någonting. Det var så jävla kul! tack alla involverade :D

Stack sen hem till Anlo och Laslo i fredags och käkade middag.. sen stack jag till Fraenka och Mangur och käkade äpplekaka och spelade Nintendo 8 bit, sjukt ball! Sen i lördags var det korridorsgalaj hos Lavve :) Haha jag spelade fotboll med två amerikanska killar i korridoren. Det var sjukt awesome. Har jobbat både lördag och söndag så det har rullat in lite cash också. Skönt.

Och sen är det ju det här med plugget.. Vi har inga lektioner på två veckor och då ska jag sitta och råstuda. Lovar mig själv det nu. Bloggen nu är det noterat och bestämt här i dig att jag ska plugga dom två veckorna innan tentan. Vi har fått instuderingsrågor (i love instuderingsfrågor särskilt om man klarar tentan om man övar in dom).

Helgen i bilder kommer här iallafall.

"okej alla. Pittögda!"

Tack världens bästa Laslopappa! Fixade både Tryggve och lysrör och cykel. Tänk om man inte haft honom då hade allt varit sönder här hemma. För dem levande handtagen står Laslo för. Hahaha :/

Nu ska jag gå och klä mig för snart ringer min mamma och stressar pitten av sig för att vi ska få plats på spinningen. Ska ha nya spinninglinnet idag. Köpt ett nytt fint orange linne. Nice nice.

Goodbaj


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0