4 dagar kvar!

Herregud, har inte skrivit på 4 dagar. Tycker att tiden går helt sjukt sakta men den går snabbt ändå ju...hahaha idag var det min sista stängning på Indiska och det var lite sorgligt samtidigt gött. Va hos gudmor innan idag och blev bjuden på två kakor, sån här..vad heter det wienerbrödsaktig mummasak och tobleronetårta. Två koppar kaffe på de och sen var man i stöt. Supermysigt att va hos gudmor och fick en nyckelring med en dalahäst, en älg och en svensk flagga på. Hahahaha får ju inte glömma att man är svensk! ;)

Stack sen till jobb och möttes av ännu en god kaka. Haha! Så idag har det blivit extremt mycket sötsaker och ingen lunch. Men supermysig fika med Hanni, Uffepuffe och Nilla. Fick ett hejdå-paket av Hanni som innehöll LAKRITS!!!! MUMMA! stod och smyg-åt resten av kvällen hihi! Sen fick jag ett block och ett usb-minne av Uffepuffe, så himla gulligt! Ett usb var precis vad jag behövde också, kunde inte bli bättre!!


Var på telenor idag på Nova och tänkte att jag skulle kolla upp mitt avtal nu innan jag åker till Aussie, tycker att 700,750 kr i månaden är lite väl saftigt för min iphone, visar sig att jag har dubbla försäkringar på skitet så har betalat..dubbelt. Tack som fan telenor. Så imorgon får jag dra min stora röv till Burlöv för att reda upp det för dom kunde inte fixa det på Nova för det var inte "dom som gjort fel". Tur killen på Nova var hjälpsam och söt annars hade jag nog tagit till den vassa sidan. (den är inte kul)

Imorgon blir det att packa ner saker på riktigt och låta de va i väskan.. imorgon har också min söta bästis Fraenka galajj, ska bli jävligt trevligt! Nu börjar dock bara ångesten över vad man ska ha på sig.

Posch!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0