fall inlove

Hösten är kär och här.

Jag kände höstvinden idag. Genom skinnjackan. Det var mysigt.

Fick idag mitt australienska telefonnummer. Finns att erhålla om ni bara kontaktar Lullan på mailen ;) Köpte också flygbiljett från Malmö,Sturup - Arlanda,Stockholm. Åker kl 09.40. Anlo ska lämna mig på flygplatsen sen ska jag åka heeelt alena till Stocken. Har aldrig flygit själv innan och har egentligen inte flygit så många gånger heller. En gång med Coffe i Teneriffa. En gång med Fraenka i Fuerteventura och en gång i Thailand med Majsan. Allt har ju gått bra och så och ska jag va ärlig så är jag inte särskilt nervös heller. Det kommer kanske? Känns ibland som att man blir nervös bara för att man ska det liksom. När vi flög hem från Thailand så var jag jätterädd och då sa Majsan att jag var tvungen att försöka slappna av. Men det gick inte. Inte förrens jag beställde in ett glas rött. Sen sov jag som en bebis. Fint.

Här är dom 12 apostlarna. Fint eller? Jag har blivit lovad en rundtur där av en trevlig australienare som bor i närheten. Vi får ju se om han kan hålla sitt löfte. Annars blir det smisk.

Ska försöka lägga mig i relativt lagom tid idag. Sitter och tragglar fortfarande om jag ska köra på en backpacker eller resväska. Mitt huvud håller på att sprängas in pieces. Laslo försöker hjälpa mig att fatta rätt beslut. Anlo också..men det går trögt.. älskar att köra runt på en resväska, känns mer skönt att verkligen ha allt samlat och dra skiten efter sig än att ha skiten på ryggen. Men tanken är ju att man ska åka till Thailand också och då är det väl inte så fett att dra med en jävla sten. Skitsamma jag släpper dessa tankar nu innan jag går beserk.

Förövrigt har det varit en mycket lugn och trevlig dag. Ska gå och lägga mig och läsa mer aussie-slang. Haha så jävla sjuka slangord dom har där borta. Men älskar att dom förkortar allt. Typ breakfast=brekkie, barbeque=barbie och sånt.. haha love it. Precis som lugnt=lurre och lätt=lärre. Haha love it.

jaja nästa inlägg ska jag inte nöta så förbannat om Aussie men ni kan väl tänka hur mycket min hjärna nötar det just nu.

13 more days to go!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0