Lars Eriksson - Rejected love

Förstår inte hur folk kan göra sig rolig på andras bekostnad, är det för att personen i själva verket är omogen eller bara jävligt ouppfostrad? märk själv.

Har idag jobbat med Nilla och har exakt 7 dagars jobb kvar innan jag rolar till Australien. På tisdag är det exakt två veckor kvar tills jag åker med alla nya spännande människor som jag pratat med. Det kommer hursomhelst bli ett riktigt jävla äventyr, har sett framemot detta så länge. Nu vill jag bara att klockan ska pinna på som fan så man kan ta sitt pick och pack och DRA!!!!!!!!!!! hahaha

Lite fest får man väl ha på jobbet ibland. Seriöst har jag funderat på att köpa de hula-hula paraplyet. 229:- på Indiska magasinet i Lund. Vad säger vi om det? Haha!


Provpackade igår och ja, det gick faktiskt bättre än väntat. Tror att jag ska följa min goda fasters råd och plocka ut lite grejer så att jag kan handla mer. Får ju faktiskt tänka på att jag kommer handla grejer där också så om jag packar fett här hemma så det slickar maxgränsen på 20 kg så måste jag ju garanterat slänga något där nere och det känns ju lite svårt.. om man tar med sina favogrejer förstås. Jaja, det blev en fin backpackerväska som jag köpte hem igår iallafall. På 65 liter.. men den känns ju så himla mycket mindre.. men jajajaja de löser sig :)

No offence nu allihopa men hösten har kommit. Fan vad den kom tidigt. Jag tror inte att det kommer bli någon sån här riktig sommar-dag igen denna sommaren. Jag tycker det är rätt mysigt ändå att hösten är här för älskar allt som har med höst att göra, höstkänslorna och min födelsedag.. haha :D så lite höstkänslor såhär innan man åker till sommaren igen. Why not!

Har repeatat Lars Eriksson - Rejected love hela dagen. Älskar den. Han må ballat ur i idol och betedde sig stört men vet ni varför? Han tappade sig själv när han va med i komersiella skit-idol. Jag börjar tro mer och mer att idol verkligen inte är något bra, inte ens för att marknadsföra sig. Man kan va hur duktig som helst men det kommer aldrig att skina igenom den blåa feta jävla äckel-idol-stämpeln man får efter ha varit med. Nej.

Oj nu när texten är ändrad så ser det ut som om jag skriver noveller. Men göttare att läsa.

synes

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0