Sista dagen på Indiska idag.

Nu har jag slutat jobba för Indiska. 6 oktober 2008 började jag jobba på Indiska, att jag fick jobb på Indiska räddade typ mitt liv. Innan Indiska jobbade jag på ett ställe jag vantrivdes på, har aldrig någonsin mått så dåligt och gått ner mig så mycket tack vare de jävla skitstället. Det är en mörk period som jag aldrig vill gå igenom igen. Har träffat helt underbara människor på Indiska som jag inte kommer att glömma, har lärt mig mycket och utvecklats mycket som både person och säljare. Kände mig verkligen välkomnad och uppskattad när jag började där första gången! Indiska kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta och uppskattningen jag fått från kollegorna på Indiska fyller hålen som som jag fick av mitt förra jobb. Det är verkligen skillnad på människor och människor.   


Var hos Brynnis igår och firade hennes 23-årsdag :) mysmysmys hon hade gjort så himla fint med snittar och cupcakes och supermegagod bål! smakade som en flytande strawberry daiquiri, tackarrrrrr!

Påväg med mammas cykel till fröken fraenkas galaj med cykelkorgen full av cupcake-paket!



Titta så fint. Jag käkade nog...alltså..5 av varje? plus 4 cupcakes eller något? aldrig smakat så goda cupcakes. Fraenkas egna recept! Världens finaste formar också. Puss på dig min husmor!!!!!

Var ikväll med Anlo och Laslo och käkade sushi. Det var första gången dom käkade det så det var superkul att se vad dom tyckte om det. Det var väl inte absolut bästa smakupplevelsen av vad jag förstod men dom har fått testa det nu iallafall haha! :) Anlo hade en jäkla bry med pinnarna så hon fick bestick...haha :)




Hahaha hur söt är han inte när han försöker äta med pinnarna? Gav sig fan på att "ska man äta sushi med pinnar då är det det som gäller!! annars fuskar man!" hahaha jag vet var jag fått min envishet ifrån... :D

Imorgon är det hejdå-middag. Lilla släkten kommer hit och så ska vi äta middag och såhär. Skall bli trevligt :) Nu ska jag spela lite sims :D

hej på eeeeeeeer!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0