AJ

Shit vad ont jag har in rygg, nacke och diverse delar i kroppen. Fattar inte vad jag gjort men jag har så jävla ont. Det är typ som träningsvärk, jag trodde det var det först men sen har det typ urartat. Har varit som ett kolli idag och gått runt och tyckt synd om mig själv med en fet jävla vetekudde om nacken och ryggen. Vet inte vad det kan va. Stod igår i 9 timmar och jobbade med tvärdrag. Kan det va så att jag fått någon slags inflamation eller något? Eller är det nackspärr? innan hade jag så ont att jag trodde jag skulle spy. Känns om om det är någonting som trycker mot halsen och nacken på samma gång.. pallar inte va som en jävla kärring. För fan. Gör tillochmed ont när jag sväljer. Som om det hugger liksom..synd som fan om mig. lol skitsamma nu.

Har idag ätit risgrynsgröt. Det var trevligt.

Var igår hos min söta kära vän Fraenka och kollade på en cpläskig film, vad hette den..100 feet eller något. Se den om ni vill vråla :D PLUS att jag käkade svingod cupake.. MUMMA

fantastiskt strålande bild på oss

Imorgon ska jag jobba 10-16 i stan sen ska jag åka till nova och jobba 17-20. Rätt skapliga pengar som cashas in. Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och tycka sjukt synd om mig själv. Får bli bättre uppdatering när jag kommit ur denna 85-bast-kroppen.

hare

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0