9 dagar kvar

Åh, haft en mycket trevlig kväll med min bästa vän Fraenka. När jag kom hem till henne så stod det fyra olika choklad och väntade, två påsar med bl.a gott och blandat, cheesedoodles, pringles och cola till det. Herregud vad jag föråt mig. Föråt mig nog 4 gånger om. Vi kollade på en läskig film som heter Roomate, det var en thriller. Mycket bra får jag faktiskt säga. Tack underbara Fraenka för ikväll! <3

Gullig eller??? jaaaaaaaaaaa


Gott eller? jaaaaaaaaaaaaa

Förövrigt jobbade jag idag med Hannele. Min sista hela lördag. Kändes som jag jobbade 17 timmar istället för 7. Klockan går verkligen segt när man inte har något att göra. Just nu har vi fet slutspurt på våra reaprylar. Vi har aldrig någonsin haft 70% på reapriset! Vet ni hur mycket det är? köper man ett plagg för 129 så får man skiten för 39 kr! helt okej eller vad?!

Vi har faktiskt lite grejer kvar som är värda att kika på så kom in och kolla fort för vi säljer så jäkla mycket nu efter denna kampanjen startade. Dessutom har vi 20% på alla gardinlängder och vi har fått in så himla många fina olika färger och mönster. Höstens färg är lila så det är mycket sånt vi har inne nu. Vi har även fått in våra jättepopulära Midas-kuddar som alla snackar om, gigantiska i lila och bruna.

Jaja nu ska jag gå och lägga mig med Mollan. Hon ligger just nu bakom mig och gosar ner sig på mattan. :)

Sen blir det långfrukost med mina älsklingspäron imorgon, tackarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

förövrigt är det 9 dagar kvar till aussie, hoy!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0