oh, you're in my veins

Tänk på hur ni sitter just nu. Jag märker att jag pressar axlarna mot huvet som fan när jag sitter vid datorn. Iof har jag ingen ordentlig datorstol utan en köksstol.. spelar skitstor roll vad man sitter på och vid och om det är anpassat till kroppen. Med tanke på att man sitter så mycket vid datorn som man gör...........................

.............................. vet ni vad som hände nyss? Jag höll på att bränna upp min lägenhet. Satte på vatten i kastrullen och skruvade på plattan. La ifrån mig locket och gick och satte mig vid datorn. Efter ett tag så kände jag en konstig vass lukt. En liksom rökig bränd lukt. Plus att jag hör massa sprakande.. Vänder mig om och ser att jag skruvat på fel platta och locket ligger på och sprakar och bränns. Sliter bort locket och öppnar fönstret för att få ut all rök och framförallt LUKT. Nu luktar nog mitt nytrvättade hår majbrasa. Jävla tråk. Nu kan jag inte stänga fönstret så kommer väl vakna upp med världens drygaste förkyldning. Vill dö lite.

Fikade med Saxan efter jobbet idag, vi planerade vad vi skulle plocka med oss till Thai. Ska göra iordning lite tunnbrödsrullar, köpa godis och tidningar som vi ska ha på planet. Ska bli riktigt mysigt.. :):):) Bara tre jobbedagar kvar. Sista jobbedagen imorgon med Nilla. Gött, läskigt, skönt och sorgligt.

Ska ta sista sprutan också innan vi sticker. Skulle packat idag men det har ju inte blivit av. Dock är jag mest aktiv på natten så nu när jag skrivit klart detta inlägg så ska jag speedpacka. Köpte en skitfin tröja idag, (leopardfärgad omgomgomgomgomgomgomg) aldrig haft, men det var lite kavajig dvs stilren och inte too tacky så det kan fungera. Har ju 10 dagars öppet köp asg.

Ska vara på capio imorgon kl 10.00. Sovmorgonen kan ta sig i röven.

hej på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0