to stay

Ibland bör man tänka på varför man är arg/besviken/ledsen. Det kan ha att göra med något/någon man tänker på mycket och som man tänkt på länge. Något man inte är nöjd med för tillfället eller något som funnits där ett tag. Man kanske går runt och är bitter för något någon gjorde för längesen, månader sen, år sen.
Ibland orkar man inte göra något åt det utan bara fortsätter att gå runt att vara bitter för det "alltid varit så".
Vissa är långsinta som fan och vägrar svälja sin stolthet och sluta vara bitter. Jag har varit en av dom.
Om någon sviker mig ordentligt kan jag gå och hata människan i flera år. Kan slösa många timmar och framförallt ENERGI åt det och det är SÅ onödigt. Det som har varit har varit.
Det jobbigaste är att påminnas av personen man inte vill veta av. Det är inte många personer jag inte vill veta av men de få är de som betytt väldigt mycket för mig. De personerna som jag helst av allt skulle vilja fortsätta ha i mitt liv men som fått ett pang bom slut.

Det är lätt att skjuta undan känslor eller försöka ersätta dom. Men finns dom så kommer dom alltid tillbaka eller gör sig påminda på ett eller annat sätt. Låtar, stunder, ställen man haft tillsammans, ni vet vad jag menar. De speciella känslorna som inte går att sätta ord på. Den kniven i magen när man ser någon osvosvosv.

Jag tror att jag hatat för att jag inte vetat vad jag skulle göra av mina känslor. Att bryta kontakten helt med någon har varit det absolut bästa men samtidigt värsta för mig. Det har varit för smärtsamt att ha kvar människan i mitt liv. När jag inuti inte vill något annat än att va med personen. No shit att man blir splittrad.

Vissa stannar i hjärtat helt enkelt även om vi inte vill.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0