När man bryr sig om saker man inte ska bry sig om

Jag är som mest effektiv när jag ska iväg någonstans. Gästerna kommer kl 14 och jag sitter hemma i huset och är allmänt sunkig. Har en lägenhet som väldigt gärna vill bli städad och gärna moppad.. När jag ska iväg någonstans så blir jag hur snabb som helst på att göra saker men då hinner jag inte göra allt för att jag har en tid att passa. Undra om man gör detta för att jävlas med sig själv? Undra om man också jävlas med sig själv när man bryr sig om saker man inte ska bry sig om? man säger till sig själv att ge fan i att tänka på det men så gör man det ändå. Det måste finnas en djävul och en ängel inom en. Ärligt. Varför skulle man annars tänka på saker man inte vill tänka på? och bry sig om saker man VERKLIGEN inte ska bry sig om..

Förresten, var hos läkaren i fredags och han hade inte direkt något svar på vad såren och allt det där kunde vara i ansiktet. Fick pencillin utskrivet. 6 tabletter 3 gånger om dagen i 10 dagar. Är det inte lite overkill när man inte vet vad patienten har? Dessa var på 500mg per tablett också. hehe skitsamma det har blivit lite bättre iallafall, men ni vet hur jag är, KLIARN.

Vet ni förresten hur man äter apelsin utan att spruta saften på sig? (hahah) Man drar på sig en indiskapåse av mellanstora storleken, trycker ner den i tröjan sen KRÄNGER MAN!

Lägenheten kallar. Frikke, du läser min blogg varje dag, jag vill leka med dig i veckan!!!!!

 

Puss hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0